Kategorier:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Billig wellness weekend
Romantisk weekend wellness

Spa wellness weekend 

Wellness weekend jylland

Wellness weekendophold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantisk weekend wellness

 

Vi kender det næsten alle sammen. Jobbet virker stresset, familien kræver 10% mere af os, vi bliver bombaderet med støjende og kaotiske medier, vennerne hiver og trækker i dig og omverdenen er generelt blevet for meget. Hjernen trænger til at blive koblet fra et øjeblik, så kroppen og sindet kan blive skabt på ny. Hvorfor så ikke tage kæresten/konen med på en romantisk weekend, hvor hovedtemaet er wellness? En weekend hvor freden, fordybelsen og genopladningen er i fokus.

 

 

Her er der en række bud på steder, der tilbyder romantisk weekend wellness

 

 

Her kan I komme på en romantisk weekend med wellness

 

Altes Gymnasium, Husum (50 km. Sydvest for Flensburg)

Altes Gymnasium er et 5-stjernet hotel, der er beliggende i den vidunderlige by Husum kun 50 km. Fra den dansk-tyske grænse. Når man som gæst træder ind af hotellets hoveddør og ind til receptionen, så venter der et smukt smukt syn. Receptionen er storslået, hvilket resten af hotellet også er – det er helt klart et 5-stjernet hotel. Hotellet er den stolte ejer af et stort wellnessanlæg, hvor der bl.a. er en stor swimmingpool, spa og saunaer til fri afbenyttelse. Dertil hører også et fitnesslokale. Hotellet og dets faciliteter fremtræder alt i alt flot og velholdt, og er perfekt til romantisk weekend wellness.


Best Western Jørgensens Hotel, Horsens

Hotellet har den ære at være beliggende i Lichentenbergs Palæ, som er et landets bedst bevarede, unikke og historiske bygninger. Alle værelser er udstyret med et marmorbadeværelse som oven i købet bl.a. har hårtørrer, buksepresser, minibar, fjernsyn og telefon. Værelser er indrettet meget hyggeligt og i en engelsk stil, der i særdeleshed er smagfuld med blide pastelfarver. Et perfekt miljø til en romantisk weekend med wellness. Hotellet har et samarbejde med VISAGE i Horsens, som kan præsentere en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer dit ophold med wellness i verdensklasse.

Efter en omgang romantisk weekend wellness er man født på ny, og der er blevet lagt en dæmper på det stressede liv.

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Få romantikken frem med en wellness weekend