Kategorier:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekendophold Sjælland

 

Romantisk weekendophold fyn

 

Romantisk weekendophold jylland

 

Romantisk weekendophold københavn

 

Romantisk weekendophold tilbud

 

Romantisk weekendophold Tyskland

 

Romantisk weekend

 

 

 

 

Romantisk weekendophold København

 

Hvis du vil gøre din partner rigtig glad, kan du overraske ham eller hende med et romantisk weekendophold Købenahavn. Vores hovedstad har rigtig meget forskelligt at byde på, som man kan lave med sin elskede. Og når I går på opdagelse i byen vil det bringe jer tættere sammen. Med et romantisk weekendophold København kan I få prøvet nogle af de mest romantiske restauranter, gå hyggelige ture i parker eller shoppe sammen og få snakket alting igennem. En ting er sikkert: et romantisk weekendophold København vil altid være en succes!

 

 

Ascot Hotel og Spa – Dette skønne 4-stjernede hotel ligger lige i hjertet af København, og det vil danne skønne rammer om et romantisk weekendophold København. Beliggende lige op af romantiske Tivoli, har Ascot dog også noget helt særligt at byde på på selve hotellet. Her har I nemlig mulighed for at nyde deres lækre spa-afdeling, når I er på jeres romantisk weekendophold København her. På Ascot er der kælet for detaljerne, og I vil få et helt og aldeles vellykket romantisk weekendophold København her.

 

 

Romantisk weekendophold København

Tivoli Hotel – Nyopførte Tivoli Hotel, der er beliggende tæt på centrum og romantiske Tivoli, er perfekt til et romantisk weekendophold København. Hotellet er meget stilfuldt og moderne indrettet, men det giver fornemmelsen af renhed og romantik. På hotellet finder I også en pool, som I kan slappe af i og svømme rundt sammen og holde om hinanden – den perfekte aktivitet, når I er på jeres romantisk weekendophold København. Om aftenen kan I nyde skøn sushi på Sticks N’ Sushi på hotellet og måske runde dagen af på den smukke Sky Bar – den perfekte afslutning på et romantisk weekendophold København.

Copenhagen Strand Hotel – Dette skønne hotel ligger på det eftertragtede Nyhavn tæt ved Amalienborg, og er derfor den perfekte scene for et romantisk weekendophold København. Hotellets indretning er holdt i en ældre, romantisk stil, der vil skabe den helt rette romantiske stemning, så I kun skal nyde hinanden. Når I slår øjnene op om morgenen, kan I se frem til en lækker morgenmadsbuffet. På jeres romantisk weekendophold København på dette smukke hotel, er I tæt på det pulserende centrum i København, og her kan I gå på oplevelse om dagen. Om aftenen kan I eksempelvis tage i det kongelige teater, der ligger lige ved hotellet, og få en oplevelse i særklasse! .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

zzzzz