Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

 

 

 

 

 

Spa og Wellness ophold

 

Se de bedste muligheder indenfor spa og wellness ophold. Disse tilbud kan du ikke sige nej til, disse steder tilbyder det bedste indenfor spa og wellness, læs mere her på siden.

 

 

Med et spa og wellness ophold får du et lille pusterum i din hverdag. Her vil du blive forkælet efter alle kunstens regler med diverse former for behandlinger, god mad og mulighed for at dyrke en masse motion. Med et spa og wellness ophold er du sikker på, at din velvære og afslapning vil være sat i fokus, og du vil komme tilbage til din hverdag med fornyet energi.

 

 

Spa og Wellness ophold - Find det perfekte spa og wellness ophold

 

Hotel Svanen – I Billund ligger dette smukke hotel, og her er der også mulighed for at kombinere din overnatning med et spa og wellness ophold, hvor du vil modtage behandlinger på Klinik Unik. Stedet har specialiseret sig i alle former for wellness, og her har du mulighed for alt fra peeling til massage, og for kvinderne er der også diverse tilbud til neglebehandlinger og permanent makeup. Til alle behandlinger vil du få serveret frisk frugt. Med et spa og wellness ophold vil du også modtage gode råd til, hvordan du kan holde fokus på dit velvære, når du kommer hjem igen.

 

Kolding Byferie – Hos 4-stjernede Kolding Byferie er du garanteret et spa og wellness ophold i verdensklasse. Du kommer til at bo i en smukt indrettet designerlejlighed, og du vil starte dagen med en lækker og sund brunch. Herefter kan du vælge mellem flere forskellige former for wellness behandlinger i Dronning Dorotheas Badstue, og efterfølgende kan du slappe af i det suptropiske badeland, Slotssøbadet. På Dronning Dorotheas Badstue kan du vælge mellem diverse former for hoved- og kropsmassage, zoneterapi, hydrospa og meget andet. Med et spa og wellnes ophold her vil du få ladet din batterier op til en ny uge.

 

Hotel Vejlefjord Kur og Spa – Dette smukke hotel har en fantastisk beliggenhed mellem hav og skov. Hotellet er en lille perle, hvor du kan nyde et fantastisk og afslappenge spa og wellness ophold i nogle af de mange bade, der tilbydes her. Bl.a. kan du prøve det terapeutiske lysbad, hvor der er lys i alle regnbuens farver, som virker helt anderledes end et almindeligt bad. Et spa og wellness ophold på Hotel Vejlefjord vil helt sikkert tage dig med storm, og du vil blive forundret over, hvor afslappet du bliver af at være her. 

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Tilbud, ideer og inspiration Spa og wellness