Kategorier indenfor Spa ophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa ophold
Spa ophold sjælland
Spa ophold jylland
Spa ophold i danmark
Spa ophold københavn
Spa og wellness ophold
Spa ophold tyskland
Billig spa ophold
Spa ophold fyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spa ophold København

 

Kurbade, massage og ansigstbehandling. Hvis dette lyder som noget, du kunne bruge, så trænger du til et afslappende og afstressende spa ophold København.

 

Vores hovedstad har rigtig meget at byde på inden for velvære, og her vil du kunne tage et afslappende ophold, som vil give dig en helt ny energi, som du kan stå imod med, når hverdagen igen trænger sig på. Her vil du finde nogle gode idéer til, hvor du skal tilbringe dit spa ophold København.

 

 

3 bud på et spa ophold i København

 

Helle Thorup Spa – Dette lækre spa ligger lige i hjertet af København, og her tilbydes det ultimative spa ophold København for dig, der har brug for afslapning i massevis. Her er der tid til fordybelse, og Helle Thorup Spa har sammensat det perfekte program for dig, der har brug for et lille pusterum. Du vil få overnatning på et dobbeltværelse, en lækker 3-retters menu på det italienske La Rocca og næste morgen står den på økologisk morgenbuffet. Prisen inkluderer også en Red Tea behandling, opfundet af hele Danmarks Ole Henriksen. Dit spa ophold København investerer du godt med et ophold på Helle Thorup Spa.


Bella Sky Comwell Hotel – Bella Sky er en af de mest karakteristiske bygninger i København, og her kan du holde dit spa ophold København med stil. Det er Nordens største hotel, og faktisk er det også den mest skæve bygning i Europa. Udover at være almindeligt hotel og have en masse konferrencelokaler tilbyder Bella Sky også et wellness område på 850 kvm, og her vil du få det perfekte spa ophold i København.


Mirage Spa – Mirage spa skulle efter sigende være det mest luxuriøse spa i hele København. Det ligger lige ved Ascot Hotel, og her kan du investere i en spa pakke, hvor du kan nyde dit spa ophold København på Mirage spa og sove på Mascot Hotel. Om morgenen er der en lækker, skandinavisk morgenbuffet på hotellet, og efterfølgende kan du tage elevatoren direkte ned i spa afdelingen. Mens I nyder de mange former for behandlinger, vil I blive budt på frisk frugt og et glas boblende champagne. Hvis I tilbringer jeres spa ophold København på Mirage, er I sikre på en fed oplevelse i den pulserende hovedstad.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Tilbud, billig og lækkert Spa ophold København