Kategorier indenfor Spa ophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa ophold
Spa ophold sjælland
Spa ophold jylland
Spa ophold i danmark
Spa ophold københavn
Spa og wellness ophold
Spa ophold tyskland
Billig spa ophold
Spa ophold fyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spa ophold Tyskland

 

Få den bedste oplevelse med et spa ophold i Tyskland. Her får de absolut det bedste når det kommer til et spa ophold Tyskland.

 

 

Hvis du virkelig har brug for at komme lidt væk fra din travle hverdag, så virker det utroligt godt at tage på en lille mini-ferie hos vores naboer mod syd: Tyskland. Hvis du leder efter den perfekte kur til at afstresse, så vil et spa ophold Tyskland blive en klar succes for dig. Med et spa ophold Tyskland er du sikret professionel behandling i verdensklasse, og der er mange gode tilbud at hente på netop denne form for afslappende ferie.

 

 

Spa ophold Tyskland - Anbefalinger til et godt Spa ophold.

 

Hotel Adlon Kempinski – Dette skønne hotel er beliggende i den helt fantastiske tyske hovedstad, Berlin, og med et spa ophold Tyskland går du ikke galt i byen med dette hotel. Fra dit vindue på hotellet vil du have den bedste udsigt over Berlins smukke seværdighed Brandenburger Tor. Når du er på dit spa ophold Tyskland på dette unikke hotel, har du fri afbenyttelse af hotellets pool, sauna og jacuzzi, og du vil også få udleveret badekåbe og tøfler, så du kan føle dig helt hjemme. Hotellet tilbyder hele fem forskellige restauranter, og her er noget for enhver smag. Adlon Spa bygger på kinesisk filosofi, og her er især fokus på den indre balance. Med et spa ophold Tyskland på Adlon, er du sikret både afstressende behandlinger og ufattelige oplevelser i den fantastiske metropol, Berlin.

 

Hotel Birke – Dette hotel ligger i den tyske by Kiel, og det er det perfekte sted at afholde dit spa ophold Tyskland, da hotellet har sit eget spa, Birke Day Spa. Spa-området er et 600 kvm stort område med to pools, tepidarium, sauna og områder til diverse former for behandlinger og massage. Deres filosofi er bygget på havets terapeutiske evner og mineraler, og her får du altså et helt igennem naturlig spa ophold Tyskland. Hotellet er i ny og flot og stand, og her er grundstenen, at man skal føle sig hjemme som gæst. Hotellet ligger centralt i Kiel, og derfor er der også mulighed for at gå på opdagelse i denne spændende by.

 

The Grand Spa Resort A-Rosa – Midt i den eksklusive badeby Travemünde ligger dette 5-stjernede hotel, der i folkemunde blot kaldes A-Rosa. Det blev kåret som årets hotel i Tyskland i 2007, og du er her sikker på et komfortabelt spa ophold Tyskland i særklasse. Spa-Rosa er navnet på hotellets spa område, og her er tale om et 4500 kvm stort områd. Her tilbydes bl.a. Thalasso-terapi, som er en terapiform, der består af behandling med opvarmet havvand og havvandsprodukter. På dit spa ophold Tyskland på A-Rosa vil du også kunne slappe af i en af hotellets saunaer og dampbade. Så lad dig afstresse helt i disse skønne og professionelle omgivelser. 

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Få den bedste oplevelse med et spa ophold i Tyskland.