Kategorier indenfor weekendophold Århus:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

 

Weekendophold Århus

 

Her finder du det bedste weekendophold i Århus. Disse steder giver dig luksus og velvære på dit næste weekendophold i Århus. Mulighederne er mange og disse steder tilbyder det bedste.

 

 

Hvis du leder efter et hyggeligt weekendophold med et twist af storbyen, så er en tur til Jyllands hovedstad, Århus, det perfekte valg. Her vil du finde nogle gode idéer til, hvor du kan tage på det perfekte weekendophold Århus. Århus har meget at byde på, da det er en gammel, hyggelig by med masser af historie og kultur. Samtidig er det Danmarks næststørste by, så du vil aldrig føle dig alene, når du er på dit weekendophold Århus.

 

 

Weekendophold Århus - Luksus weekendophold i Århus

Hotel Royal – Dette 4-stjernede luksus hotel byder på lidt af hver, når du er på dit weekendophold Århus: her kan du både spille på kasino (Læs mere her, nyde mad på deres tag-restaurant og gå på natklub. Om dagen kan du gå en tur hen på kunstmuseet ARoS, som kun ligger få minutters gang fra hotellet. Hotellet er indrettet i antik stil med antikke møbler på alle værelser og med lysekroner i glas hængende fra det høje loft. Med et weekendophold Århus på dette hyggelige hotel, får du også serveret mad af meget høj kvalitet fra køkkenet, der laver skønne gourmet retter af årstidens råvarer.

 

Hotel Faber – Dette hotel ligger kun få minutters gang fra Århus Banegård, så lad bilen stå og nyd den hyggelige togtur næsten lige til døren på dit weekendophold Århus. Hvis du har en lille kok gemt i maven, kan du på hotel Faber blive indkvarteret på værelse med eget køkken, så du selv kan brilliere med aftensmaden på dit weekendophold Århus. Hvis du er til shopping, er dette hotel også helt perfekt, da du på få minutter kan gå ned til Århus’ hyggelige gågade, med et hav af kendte og specielle butikker. Det er også på gågaden, at du finder en masse hyggelige caféer og restauranter, hvor du kan slappe af og nyde dit weekendophold Århus.

 

Hotel Guldsmeden – Hvis du er til et lidt mere specielt weekendophold Århus er Hotel Guldsmeden det perfekte hotel. Her er der fokus på forskellighed, og derfor er alle værelserne unikt indrettet. Hotellet ligger lige i hjertet af Århus, og er et meget intimt hotel med sin originale kunst på væggene og træmøbler. Al mad, du finder her, er fremstillet af økologiske råvarer, og derfor er morgenmaden også helt økologisk. Hvis du vælger at tilbringe dit weekendophold Århus her, har du også mulighed for at leje cykler til at udforske byen på direkte fra hotellet.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Gode steder med weekendophold i Århus