Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Flensborg

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Weekendophold for 2

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

Weekendophold Flensborg

 

Hvis du har en weekend fri i kalenderen og virkelig føler, at du godt kunne bruge noget ferie, er det en god idé at tage på et weekendophold Flensborg. Flensborg ligger tæt på den danske grænse, men her har man alligevel fornemmelsen af at være på ferie, fordi man er i et andet land. Med et weekendophold Flensborg har du også mulighed for at udnytte de gode tilbud, der er grænsebutikkerne i Flensborg. Gør familien glad med nogle lækkerier derfra.

 

 

Arcadia Hotel Flensburg

Dette 3-stjernede hotel ligger direkte ved Flensborg havn og kun 100 m fra det vigtigste butiksstrøg i byen, hvor du har rig mulighed for at gøre nogle gode køb. Hotellet er moderne indrettet, og du vil hurtigt føle dig hjemme. Med et weekendophold Flensborg her på Arcadia har du også mulighed for at nyde deres gratis sauna. Det er især godt i vintermånederne at blive varmet op i saunaen. Hotellets restaurant Am Hafen serverer lækre retter fra egnen, og i hotellets bar kan rigtige øl-nydere nyde en masse tyske ølsorter. Med et weekendophold Flensborg her kan I også nyde en fremragende morgenbuffet.

 

 

Weekendophold Flensborg

 

Hotel Flensburger Hof

Hvis du vælger at holde dit weekendophold Flensborg her, kommer du til at bo tæt på fjorden og de største butiksområder i Flensborg. Hotellet har 3 stjerner og ligger i en hyggelig gårdhave, afskærmet fra vejen. Hotellet er moderne indrettet med fladskærms tv på værelserne og moderne møbler. På hotellet har I også mulighed for at få lækker massage. Der er kaffe og kage, når I ankommer til hotellet for at holde et skønt weekendophold Flensborg.

Hotel Landhaus Eric

Dette hotel er familieejet, og er med sine 3 stjerner et super hyggeligt hotel i gode omgivelser for et weekendophold Flensborg. Hotellet ligger i naturreservatet Lautrupsbachtal, som byder på utrolig smuk natur, som I bl.a. skal passere, når I skal ind til centrum. Det er en smuk tur, som I helt sikkert vil sætte pris på. Måske vil I føle jer ekstra hjemme her, da hotellet er bygget efter nordisk design og med inspiration fra de nordiske lande. Når I vågner op på jeres weekendophold Flensborg er det til duften af en lækker morgenbuffet. .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold Flensborg - Weekendophold i Tyskland i Flensborg