Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Flensborg

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Weekendophold for 2

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

Weekendophold for 2

 

Savner du lidt tid alene med din partner? Så burde I tage på et weekendophold for 2 – den perfekte måde at nyde hinanden på! Der findes en masse steder rundt om i landet, hvor I kan komme på et hyggeligt og romantisk weekendophold for 2. Hvad enten I er til lange gåture ved vandet, hyggelige gourmet middage eller bare ren og skær afslapning, kan I her finde nogle gode idéer og tips til, hvordan I kan komme på et skønt weekendophold for 2.

 

 

Quality Hotel Marina

Dette 4-stjernede hotel ligger i den smukke, nordsjællandske by Vedbæk, lige ud til havet. Her kan rigtige livsnydere holde et skønt weekendophold for 2, hvor der er fokus på både luksus og velvære. Hotellet har sin egen spa-afdeling, som I frit kan benytte, ligesom I kan nyde ture hånd i hånd langs vandet. Om aftenen kan I nyde en ren fest for smagsløgene på hotellet gourmet restaurant. Når I er på jeres weekendophold for 2 i Vedbæk kan I også passende tage ind og besøge vores skønne hovedstad, København, som I kan komme til på blot 20 minutter

 

 

Weekendophold for 2

 

Gram Slotskro

I den lille by Gram i det sydlige Jylland ligger denne hyggelige slotskro, der vil elske at byde på et weekendophold for 2. Kroen ligger skønt placeret helt ud til en smuk sø, og der er også skov i nærheden. Dette weekendophold er for jer, der sætter størst pris på komplet fred og ro og afslapning. Gram Slotspark ligger lige ved kroen, og her er mulighed for at gå nogle skønne ture. På kroens restaurant vil der blive serveret lækker mad hele weekenden igennem. Et weekendophold for to på Gram Slotskro vil være ideelt, hvis I bare trænger til at slappe af, spise god mad og nyde hinanden.

Hotel Sixtus

Dette ekstremt hyggelige og idylliske hotel ligger på Hindsgavl ved Middelfart på Fyn. Det har den perfekte belliggenhed for et idyllisk weekendophold for 2 lige ud til Fænøsund. Hotellet har de smukkeste omgivelser, og du kan nyde den flotte udsigt ud over sundet fra den hyggelige gårdhave. Hotellet er også enormt stilrent og hyggeligt indrettet, og du vil få en fornemmelse af kvalitet, når du er på et weekendophold for 2 her. Om aftenen serveres god mad for at runde et perfekt ophold godt af .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold for 2 - Få et dejligt ophold for 2