Kategorier indenfor weekendophold Fyn:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

Et lækkert weekendophold på Fyn - Lille miniferie på Fyn.

 

Weekendophold Fyn så enkelt kan det siges og det bliver en succes. Fyn er en rigtig eventyr ø, med alle dets flotte slotte og herregårde og ikke mindst H.C. Andersen. Et perfekt udgangspunkt for et dejligt weekend ophold. Herunder anbefales gode steder hvor dit weekendophold Fyn kan afholdes så du med garanti kommer hjem mange oplevelser rigere.

 

 

Der er mange muligheder for at finde et weekendophold på Fyn på tilbud. Læs om de bedste steder at tage på weekendophold på Fyn.

 

 

Hindsgavl Slot - Unik mulighed for et weekendophold på Fyn

På det overdådige Hindsgavl slot som er beliggende i smukke omgivelser ved Middelfart er der rig mulighed for at nyde et weekendophold Fyn i særklasse. På slottet går man op i kvalitet og det moderne køkken bruger årstiden grønt gerne fra slottets egen køkkenhave. Der er mulighed for afholdelse af både weekendophold, slotsweekend, eller luksus slotsweekend afhængig af hvad man lyster og hvad pengepungen kan klare. I bliver med garanti ikke skuffet uanset hvilken en der vælges. Hvis jeres weekend ophold Fyn afholdes på Hindsgavl slot, går i med garanti hjem mange oplevelser rigere.

 

Broholm Slot/ Gods - Nyd dette weekendophold på Fyn

Broholm slot kan måske danne ramme for jeres næste weekendophold Fyn. Broholm slot ligger utrolig idyllisk med park, herregårdssø, voldgrave og vandmølle mellem Hesselager og Oure på det naturskønne Sydfyn.

 

Hotel Hesselet - Lækkert weekendophold på Fyn

På Hotel Hesselet i Nyborg på Østfyn er der mulighed for et lækkert weekendophold. Her inviteres på en forkælelsesweekend med dem du holder mest af. Her kan du nyde så mange et, to eller flere døgn i smukke omgivelser og med fri adgang til flere dejlige faciliteter. Her er selvforkælelsen i top, med lækker mad og muligheder for diverse sport og wellness. Så hvis du trænger til at forkæle dig og en eller flere du har kær, så er Hotel Hesselet uden tvivl et besøg – eller flere, værd.

 

Næsbylund Kro og Hotel

Blot fire km fra det smukke Odense centrum ligger Næsbylund kro og Hotel lige op til et smukt grønt område nær Stavis Å. Hotellet tilbyder bl.a. et særligt golf ophold for alle dem, der interesserer sig for golf. Her får I green fee, og kan nyde jeres weekendophold Fyn på de fynske golfbaner. Fra Næsbylund Kro og Hotel kan I hurtigt komme ind til Odense centrum, hvor der er mulighed for shopping, men det er også stedet, hvor I vil kunne besøge H. C. Andersens barndomshjem, der nu er lavet om til museum og som tiltrækker mange turister. På jeres weekendophold Fyn er Odense et sikkert og altid tilfredsstillende valg.

 

Langeskov kro

I hjertet af det naturskønne Langeskov på Fyn findes Langeskov Kro. På kroen er der lagt op til vellykket weekendophold Fyn for jer, der er glade for god mad. I restauranten kan I nyde en kulinarisk oplevelse ved at prøve den gode mad, som især har fokus på det græske køkken. Her er noget for enhver smag, og omgivelserne er hyggelige og hjemlige. Hotellet er 12 km fra Odense, og hvis I ikke har bilen med, skal I ikke fortvivle, for der er rigtig mange skønne områder i Langeskov, hvor I kan gå hyggelige ture hånd i hånd og nyde jeres weekendophold Fyn i fulde drag.

 

Brobyværk Kro

Denne gamle kro i Brobyværk ligger midt mellem Odense, Faaborg og Assens og meget nær Odense Å. Området er uhyre smukt, især ved åen om sommeren, når de mange blomstertræer står i fuldt flor. I baghaven, hvor Odense Å snor sig forbi, er der også får, og I får således en meget landlig oplevelse ved at holde jeres weekendophold Fyn på Brobyværk Kro. Hvis I er til landidyl og masser af fred og ro, er dette det helt rette sted at holde jeres weekendophold Fyn. For de golf interesserede er der også tilbud om hele golf ophold på kroen.

 

Engang blev der sunget, at ”Fyn er fin”, og det må siges at være en sandhed. Med et weekendophold Fyn er der lagt op til en god weekend med flot natur, spændende oplevelser og god mad. Overalt på Fyn er der god mulighed for at få et vellykket weekendophold Fyn, med de mange strande, den smukke natur og storbyen Odense, der også har meget at byde på.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold Fyn - Dejligt weekendophold på Fyn