Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

Unikt weekendophold i København

 

Danmarks hovedstad, København, har et hav af tilbud for dig, der leder efter et uforglemmeligt weekendophold København. I København kan de politisk interesserede bl.a. besøge folketinget, men der er også muligheder for shopping, museumsbesøg, kanalrundfart og meget andet. På et weekendophold København er der noget for alle, og der er helt sikkert ikke nogen, der vil komme til at kede sig.

 

 

 

Herunder finder du 3 rigtig gode bud på det bedste weekendophold i København.

 

 

 

Avenue Hotel - Weekendophold på Frederiksberg i København

Midt på det attraktive Frederiksberg i København ligger dette nye, smukke hotel, der med sin belliggenhed er det ideelle sted for et problemfrit weekendophold København. Hotellet er tæt på metrostationen Forum, hvortil der kun er et par minutter ind til det pulserende centrum i København, der byder på en masse spændende oplevelser. På Strøget findes alle de store butikker, som man ikke må gå glip af. Når I har shoppet en masse, kan I passende nyde en tur på de københavnske kanaler med en tur på kanalrundfart. Her tages I ud på en spændende rejse gennem København, og I vil se byen fra et helt andet perspektiv. Hotellet har en hyggelig lounge, hvor I kan nyde en drink under jeres weekendophold København.

 

DGI-Byens Hotel - Weekendophold tæt på Tivoli 

Få meter fra Københavns Hovedbanegard ligger DGI-byen, der tilbyder et hav af aktiviteter. Her ligger også et hotel, og det er det perfekte sted at tilbringe sit weekendophold København. Start morgenen med en dukkert i en af de mange indendørs pools, slap af i bedste wellness stil i et af kurbadene og rund aftenen af med et spil bowling – alt samme samlet på samme sted. DGI-Byen ligger tæt på centrum af København, men især tæt på en af Hovedstadens hovedattraktioner: Tivoli. Intet weekendophold København uden en tur i Tivoli. Her bliver alle som børn igen, og I vil blive grebet af stemningen i den store forlystelsespark i hjertet af København. Hvis I vil gøre jeres weekendophold København for et sikkert hit hos børnene, er Tivoli et must.
 

Arctic Janus Copenhagen - Weekendophold i København på skib

Arctic Janus byder på et anderledes weekendophold København, for her overnatter I på et skib i Københavns Havn. Der er tale om en billig og alternativ overnatning, hvor I vil være meget tæt på centrum i København. I de varme måneder kan I lægge jer op på soldækket og nyde det gode vejr, men I kan også tage ind til byen – Christianshavns metro er kun 500 m væk. Hvis I ønsker at køre et helt alternativt weekendophold København, kan I også tage ud og besøge Christiania på Christianshavn.Hotel Imperial

Hotellet har den perfekte beliggenhed for jer, der ønsker at opleve Københavns pulserende centrum under jeres weekendophold i København. I vil være tæt på Strøget, biografer, caféer og Tivoli, som også klart er et besøg værd, når man er i København. Fra hotellet vil I have en skøn udsigt ud over byen, og I kan om aftenen nyde den gode mad fra hotellets restaurant. Hotellet giver jer også mulighed for at leje cykler – så kan I opleve København som de fleste københavnere gør det: på cykel! I vil få et fantastisk weekendophold i København på dette smukke hote.

Zleep Hotel Astoria Copenhagen

Dette hotel har københavns ældste svingdør, og så ligger det i hjertet af København – helt perfekt for et weekendophold i København. Hotellet er placeret ved Købehavns Hovedbanegård og er således på alt det, I skal nå at se, når I er i København. Her kan nævnes i flæng: Tivoli, Strøget og måske en kanalrundfart rundt i København? København byder også på en masse museer, der også klart er værd at se nærmere på. Når I er på weekendophold i København her, kommer der ikke til at mangle noget. Hotellet er nyrenoveret, men har bevaret sin charme fra 30’erne, hvor det blev opført.

Wakeup Copenhagen

Dette populære hotel har med sine 2 stjerner brystet sig af lave priser og god beliggenhed, så hvis I ønsker at spare lidt penge på jeres weekendophold i København for at have flere penge til oplevelser, er dette hotel klart at foretrække. Hotellet har en meget moderne stil, og man tror næsten ikke på, at det kun har 2 stjerner, da værelserne er rummelige, lyse, har en god seng og stort fladskærms tv. Hotellet ligger tæt på city, hvor I kan opleve en masse under jeres weekendophold i København.

Drømmer du om et weekendophold i København? Måske enten fordi du har lyst til at opleve vores hovedstad, fordi du bor langt væk, eller måske fordi du bor i København, men aldrig har tid til at opleve byen fra sin mere afslappede side? Lige gyldigt hvad grunden er, så vil du elske et weekendophold i København! Hovedstaden har utroligt mange muligheder og du vil aldrig kede dig i denne smukke by.

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold i København - Uforglemmeligt weekendophold midt i København