Kategorier indenfor weekendophold Dans:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekendophold med Dans

 

Herunder finder du vores anbefalinger til 4 gode steder hvor der er weekendophold med dans.

 

 

KRYB-I-LY – Til dig, der ønsker et weekendophold med dans og levende musik om aftenen

KRYB-I-LY er nok Jyllands smukkeste storkro. Kroen ligger ca. 10 kilometer uden for Kolding – meget tæt på Lillebæltsbroen. Et weekendophold hos KRYB-I-LY er en stor oplevelse, for de, der holder af dans til levende musik. På kroen er der nemlig hver eneste lørdag (perioden 22. juni-22. august undtaget) dækket op til dans og fest fra kl. 22-1. Et weekendophold hos KRYB-I-LY består dog ikke udelukkende af dans og fest om aftenen, men også rig mulighed for andre aktiviteter. Der er nemlig også indendørs svømmepøl, billard og andre spændende ting at foretage sig.
Så hvis man ønsker et weekendophold, hvor man kan danse til levende musik og spise en god frokost ligeledes til levende, men her stille, musik, er KRYB-I-LY et oplagt valg.

Se gode tilbud Best Western Kryb I Ly

 

 

Find et dejligt weekendophold med dans

 

Præstøkilde Hotel – Mulighed for dans til levende musik både fredag og lørdag

Præstøkilde er et firestjernet hotel og konferencecenter, der ligger i smukke omgivelser midt på Møns golfbane. Stedet ligger heller ikke langt fra Møns Klint og Stege by, så man er ikke låst fast på hotellet – der er også andre muligheder for en oplevelse i på Møn.
Hvis man bestiller et weekendophold med temaet dans til levende musik, kan man forvente en oplevelse i særklasse. Hotellet er nemlig blandt andet kendt for sit fremragende og imødekommende personale, der også er med til at gøre et weekendophold til noget ekstraordinært.
Hvis man ikke er interesseret i weekendophold, hvor dans til levende musik er fokusområdet, kan Præstøkilde Hotel også tilbyde et weekendophold med golf eller bridge. Der er udover disse muligheder også indendørs swimmingpool, petanquebane og massagerum. Snyd ikke dig selv for et weekendophold på det idylliske hotel.

 

Hotel Kommandørgården – Masser af muligheder for dans

Det CO2 neutrale hotel på Rømø er velegnet til dem, der ønsker et weekendophold i den overdådige natur på en af øerne i Vadehavet. På hotel Kommandørgården kan man i 41 af årets 52 uger bestille et weekendophold, hvor der er musik og dans involveret. Uanset hvem man ønsker at trække med på et sådant ophold, kan man forvente, at Kommandørgården opfylder ens behov. Hvis man dog ikke ønsker et weekendophold med musik og dans, har Kommandørgården også andre tilbud til de, der ønsker at tilbringe lidt ferietid i smukke omgivelser i det danske Vadehav. Specielt de hesteglade vil også finde muligheden for et weekendophold på islandsk hesteryg interessant.

 

Hotel Faaborg FjordFynsk weekendophold med dans og musik

Hvis man bryder sig om Fyn, er Hotel Faaborg Fjord et godt bud på din næste destination, når du skal på weekendophold. Hotellet er, som navnet giver en formodning om, beliggende i den sydfynske by, Faaborg. Hotellet har mange forskellige tilbud – deriblandt et weekendophold, hvor der om aftenen spilles op til dans i hotellets flotte sale. Hotel Faaborg Fjord er yderst eksklusivt, så det er til dig, der ønsker en unik oplevelse, hvor kvalitet er nøgleordet.
Udover muligheden for dans og fest om aftenen, har hotellet også mange andre mulige aktiviteter. Blandt disse kan den indendørs swimmingpool, fodboldfaciliteter og badminton nævnes. Der er dog masser af andre aktiviteter til den aktive weekendgæst.

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Nyd et weekendophold med dans og musik