Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

Weekendophold Nordtyskland

 

Weekendophold Nordtyskland så skal du bare tage her hen. Her får du den bedste oplevelse, spa og wellness i forbindelse med et weekendophold i Nordtyskland.

 

 

Hvis du har en weekend fri, så er den godt brugt på et weekendophold i Nordtyskland. Nordtyskland er det perfekte valg for dig, der gerne vil væk fra Danmark i en weekend, da det er så tæt på, at du kan køre derned. Nordtyskland tilbyder mange fantastiske oplevelser for dig, der har brug for et afslappende weekendophold Nordtyskland. Mange nordtyske byer har meget at tilbyde.

 

 

Tag på et weekendophold i Nordtyskland du aldrig vil glemme.

 

Ayun Hotel Flensburg – Dette hotel ligger centralt i Flensborg, og du kommer nemt hertil med bil, når du skal på dit weekendophold Nordtyskland. Hotellet har rumlige, lyse værelser og om morgenen er der en stor morgenmadsbuffet. Hotellet er moderne indrettet, og har nogle gode tilbud på billige værelsestyper. Hotellet ligger i rolige omgivelser, så du kan nyde et stille weekendophold Nordtyskland, samtidig med at du hurtigt kan komme ind til Flensborg centrum. I centrum finder du en nyrenoveret gågade, hvor der er en masse butikker og hyggelige fortovscaféer. Dit weekendophold Nordtyskland vil blive en succes i Flensborg.

 

Hotel Polo Novum – Dette 3-stjernede hotel ligger meget centralt i den nordtyske by Hamborg. Dette er det perfekte sted til dig, der ønsker et weekendophold Nordtyskland i en storby. Hamborg er Tysklands næststørste by, og den har rigtig meget at byde på. Nær hotellet finder du bl.a. Hamburger Kunsthalle og Mönkebergstrasse, hvor der er mulighed for shopping og café besøg. Hvis du ønsker et kulturelt weekendophold Nordtyskland, er Hotel Polo Novum det perfekte valg. Hotellet servere en lækker morgenmad hver morgen i den hyggelige spisesal. Værelserne er rummelige og hyggelige, og her vil du få et perfekt weekendophold Nordtyskland.

 

Pentahotel Rostock– Rostock er en gammel middelalderby, og det bærer byen præg af. Her er der mange fine, gamle bygninger at se for dig, der vil på et afslappende weekendophold Nordtyskland. Selvom Rostock er en gammel by, så er Pentahotel meget moderne og nyskabende. Rostock ligger ud til Østersøen, så hvis du vælger at holde dit weekendophold Nordtyskland her, har du mulighed for at gå nogle lange ture langs vandet og rigtig nyde livet og slappe helt af. Pentahotel tilbyder også, at du kan slappe af i sauna, så her er der også mulighed for at få noget wellness ind over dit ophold. Et ophold i Rostock vil danne rammen om et perfekt weekendophold Nordtyskland.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold Nordtyskland - Her skal du tage hen