Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

Weekendophold Paris

 

De bedste weekendophold Paris finder du her. Der er ideer, inspiration og tilbud når du skal have det bedste weekendophold i Paris.

 

 

Weekendophold Paris - Mange muligheder for et weekendophold. Den franske hovedstad Paris er kendt som romantikkens by. Her er et hav af forskellige ting at se, og du kan eksempelvis tage på et weekendophold i Paris og nyde den franske gourmet mad, de mange seværdigheder og den travle stemning i denne fantstiske storby. Der er ofte nogle gode tilbud at hente på flybilletter til netop paris, og derfor kan du faktisk komme af sted ret billigt. Her vil du finde nogle forslag til gode hoteller til dit weekendophold Paris.

 

 

Weekendophold Paris - Nyd det smukke Paris

 

Exclusive Hotel De Sevigne – dette 3-stjernede hotel ligger meget centralt i Paris, og det er det perfekte hotel til dit weekendophold Paris. Det er tæt på mange af de seværdigheder, som Paris er kendt for, og det er en fordel at bo i nærheden af disse, når du kun har en weekend i Kærlighedens By. Lige i nærheden finde du Eiffeltårnet, Triumfbuen, Louvre og Notre Dame. Hotellet er inspireret af den gamle, franske stemning, og du vil føle, at du er med i en gammel fransk film. Dit weekendophold Paris vil blive perfekt med dette hotel.

 

Hotel Victoires Opera – Med sine 4 stjerner, er Hotel Victoires Opera det rene luksus. Det ligger centralt i Paris, hvilket er en vigtig faktor, når du er på dit weekendophold Paris. Hotellet ligger tæt på det farverige Pompidou Center og Louvre. Hotellet er ligeledes tæt på shoppemuligheder, og da Paris jo er en meget anerkendt modeby, er der mange forskellige muligheder for at shoppe både dyre og billige mærker. Men et weekendophold Paris går du ikke galt i byen med at vælge dette hotel. Hotellet er luksuriøst og moderne indrettet, så hvis du godt kan lide at bo i smukke omgivelser er dette hotel lige dig.

 

Les Rives De Notre Dame – Med sin utroligt flotte udsigt ud over Seinen vil dette 4-stjernede hotel tage vejret fra dig. Det er det perfekte hotel til dit weekendophold Paris, da du blot ved at kigge ud af vinduet kan fange den fantastisk parisiske stemning. Fra dit vindue vil du også kunne se den smukke domkirke Notre Dame. Hotellet er klassisk og luksuriøst indrettet, og du vil føle dig godt tilpas her på dit weekendophold i Paris.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold Paris - Det bedste Weekendophold