Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

Weekendophold Sønderjylland

 

Herunder finder du de mange muligheder for det perfekte weekendophold i Sønderjylland. Disse steder tilbyder alt lige fra spa, wellness, gode tilbud og god mad.

 

 

Giv dig selv en oplevelse, tag på weekendophold i Sønderjylland. Hvis du vælger at holde dit weekendophold i Sønderjylland, har du truffet et godt valg, for Sønderjylland har rigtig meget at byde på. Sønderjylland har haft en fantastisk historie gennem tiden med den skiftende landegrænse mellem Tyskland og Danmark. Sønderjylland har dog en masse muligheder for at få et hyggeligt weekendophold Sønderjylland, da de har mange hyggelige kroer og folk i Sønderjylland er meget gæstfri og venlige.

 

 

Find et dejligt weekendophold i Sønderjylland

 

Den Gamle Kro – 15 km fra tyske grænse ligger denne hyggelige kro, som ligger ved Bredebro Å. Her kan I gå hyggelige ture, når I er på jeres weekendophold Sønderjylland. Når I kommer, vil der blive serveret kaffe med nybagt brød til. I kan sidde og nyde kaffen og brødet på den hyggelige terasse, der er på kroen. Der er kun 15 km til Schackenborg Slot, som også klart er et besøg værd, når man er på et weekendophold Sønderjylland. Til aften kan I nyde et lækkert koldt bord med lune retter. Jeres weekendophold Sønderjylland vil klart blive en succes på Den Gamle Kro.


Hotel Tønderhus – Dette 4-stjernede hotel i Tønder ligger lige ved Vadehavet. Det vil skabe rammerne om et perfekt weekendophold Sønderjylland, hvor I kan nyde den flotte, barske natur med den helt fantastiske flora og fauna. I området kan I komme på Østersafari i Vadehavet eller besøge Museum Sønderjylland i Tønder. Et weekendophold Sønderjylland på Hotel Tønderhus bliver aldrig kedeligt, om aftenen vil der være musik og dans, efter I har nydt en lækker 4-retters menu, som I enten kan nyde alene eller sammen med andre. Hotel Tønderhus har sammensat det perfekte weekendprogram for dig, der leder efter et professionelt weekendophold Sønderjylland.

 

Benniksgaard Hotel – I det sønderjyske grænseland finder du dette hyggelige, stråtækte hotel med udsigt over Flensborg Fjord. På dette weekendophold Sønderjylland får du mulighed for at stresse helt af og bare nyde naturen og den rolige stemning. Hotellet ligger også tæt på Benniksgaard Golfbane, så hvis du godt kan lide at spille golf, er der også rig mulighed for at spille her. Køkkenet på hotellet bruger de bedste, økologiske råvarer og bager selv deres brød. Så hvis du leder efter et hjemmeligt og hyggeligt weekendophold Sønderjylland, er Benniksgaard lige noget for dig.

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Spa og Wellnes på et weekendophold i Sønderjylland