Kategorier indenfor weekendophold Sverige:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

Weekendophold Sverige

 

Se de bedste muligheder for et weekendophold i Sverige. Dette er de bedste steder I kan tage hen på weekendophold.

 

 

Hvis du trænger til et lille pusterum i din hverdag, er det værd at tage et weekendophold i Sverige, for vores venner mod nord har alt lige fra vild natur til storby at byde på. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig og dit temperament, hvordan du vil tilbringe dit weekendophold Sverige. Her vil du finde noge gode idéer til, hvor du kan tage hen sammen med din familie eller gode venner.

 

 

Weekendophold Sverige - Det skal du oplev

 

Mälardrottningen Hotel – Her er du sikret et weekendophold i Sverige med havudsigt. Du vil komme til at bo centralt i denne gamle, hyggelige svenske hovedstad Stockholm. Mälardrottningen er lavet som et stort skib – men bare rolig, det sejler ingen steder. Alle værelser er indrettet som skibskahytter, personalet er i sømandskostume og hotellet rokker i takt med bølgerne, så stilen er meget gennemført. Der laves også ufattelig lækker mad på hotellet, som klart er værd at prøve. Når du er på dit weekendophold Sverige, er det også klart nødvendigt at tage ind til centrum i Stockholm. Byen bærer præg af, at det er en middelalderby, men den er alligevel up to date. Nær hotellet ligger bl.a. Stockholm Slottet og Middelaldermuseet.

 

Astrid Lindgrens Verden – Hvis du skal på et weekendophold i Sverige med børn, er det en god idé at besøge Astrid Lindgrens verden i Vimmerby, Småland. Her vil I have mulighed for at møde Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter. I parken finder I alle de berømte steder fra Astid Lindgrens fortællinger, bl.a. Villa Villakula, hvor Pippi bor, og det tag, som Karlsson på Taget bor på. Børnene vil nyde dette weekendophold Sverige, og de vil kunne genkende alle de spændende steder fra Astrid Lindgrens fortællinger. Der er mulighed for at overnatte i hytter i parken.

 

Hotel Poseidon – 3-stjernede Hotel Poseidon ligger lige i hjertet af Göteborg, og her har du mulighed for at tage ind og se Göteborg bymuseum, der ligger utroligt tæt på hotellet. Göteborg er Sveriges næststørste by, og er derfor et oplagt valg, når du skal på dit weekendophold Sverige. I centrum finder du den ældste del af byen, som stadig bærer præg af det gamle kanalsystem. Du kan også gå ned ad Kungsportsavenyn, i folkemunde blot kaldet Avenyn, til Götaplatsen og se Göteborg Museum. Et weekendophold i Sverige vil blive et uforglemmeligt ophold, og du bør gøre dig selv den tjeneste, at lade Göteborg danne rammerne om det.Weekendophold Sverige


Hvis du skal slappe af med en lille ferie, kan du tage et weekendophold i Sverige. Sverige har en meget anderledes natur end i Danmark, og det er virkelig hyggeligt at holde miniferie i Sverige. De har både bjerge og kæmpe skove, hvor der faktisk er en risiko for at fare vildt, hvis du ikke passer på. Du kan selvfølgelig også tage på byferie i Sverige. Stockholm er en by fyldt af atmosfære, og den er helt klart et weekendophold værd.

Hoteller i Sverige, perfekt til et weekendophold


Hvis du vælger at tage på hotel er der mulighed for at finde gode weekendophold tilbud i Sverige. På Booking.com har de en oversigt over en række svenske hoteller, som du kan vælge at overnatte på. De har mere end 130 hoteller fra Stockholm på hjemmesiden, som du kan vælge at tage til, når du skal på weekendophold i Sverige.

Hvis du synes, at der er for langt til Stockholm, kan du også vælge et hotel i Sydsverige. Her får du mulighed for at få en romantisk weekend i Sverige. På hjemmesiden Sydsverige.dk, finder du en oversigt over hoteller i Sydsverige.

På Hotels.com Sverige har de en kæmpe oversigt over svenske hoteller. Hvis du leder efter weekendophold tilbud i Sverige, er det altid en god idé at undersøge, om der er nogle billige hoteller i Sverige på hotels.com.

Sommerhus i Sverige - Dejlig weekendophold


En anden mulighed, for at tage på weekendophold i Sverige, er at leje et sommerhus. Hvis I er flere, der skal på miniferie i Sverige, kan der være en del penge at spare ved at finde et billigt sommerhus. På DanCenter.dk er der en lang række sommerhuse og lejeboliger, som I kan leje, hvis I skal på weekendophold i Sverige. Hvert sommerhus, lejlighed eller hus du kan leje på Dancenters hjemmeside er beskrevet godt, så du let kan finde ud, om det er noget for dig. Der er mulighed for at leje alt fra en træhytte til et kæmpe hus med swimmingpool, så der er gode chancer for et godt weekendophold i Sverige.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Tilbud og inspiration til et weekendophold i Sverige