Et dejligt weekendophold tilbud  Middagen til et weekendophold tilbud  Værelse på et weekendophold tilbud  weekendophold tilbud

 

 

Kategorier indenfor weekendophold tilbud:

google+

 

Romantisk weekend

 

 

 

 

Weekendophold Tilbud - Tilbud på weekendophold find dem her.

 

Derfor skal du bare bruge internettet når du skal finde de bedste tilbud på weekendophold. Der findes nemlig nogle specielle sider på internettet som tilbyder rigtig gode weekendophold tilbud. Disse weekendophold tilbud er altid til 50 % eller mere. Du kan altså ved at benytte disse weekendophold tilbud spare rigtig mange penge når du skal på weekendophold.

 

 

 

 

Anmeldelse af Fjordkroen - Et rigtig godt weekendophold tilbud

Internationale flag som det tyske, det norske og det svenske blafrer stille i vinden, og danner en smuk kontrast til den danske himmelblå baggrund, som ikke overraskende er delvist dækket af skyer. Vi befinder os på Sydøstsjælland en sensommerdag i september, på den ny renoverede kro:  Fjordkroen.

 

På hjørnet af Bækkeskovstræde og Strandvejen mødes den gammeldags krostil med en ny renoveret tilgang til oplevelsen af at være på kroophold. Her er køkkenet ikke blot et traditionelt dansk et af slagsen, for her krydrer de din madoplevelse yderligere ved at tilføje det franske køkken til menukortet. Ikke kun køkkenets kvalitet viser sig at være i top, også værelserne lever fuldt ud op til forventningerne (5-stjernet niveau). Indenfor er alle dine behov vægtet højt, da du her både finder bad og toilet, minibar, internet, fladskærm, føntørrer samt kaffe og te i de rummelige og elegante værelser.

 

Vælger du at gå udenfor på den tilhørende terrasse, vil en udsøgt udsigt over Præstø Fjord vise sig for øjnene af dig. Den frodige, grønne have på Fjordkroen, blandet med fjordens rolige bevægelser, giver stedet en helt speciel idyllisk stemning. Denne stemning har værtsparret på Fjordkroen, Petra og Henrik Behrmann, på bedste vis formået at få frem, ved at kombinere den gammeldags og den moderne livsstil i én samlet oplevelse, hvor kvalitet og idyl går hånd i hånd.


Se deres gode tilbud og bestil her

Fjordkroen gode weekendophold tilbud

 

 

Weekendophold på BEST WESTERN Golf Hotel Viborg

Dette hotel er et BEST WESTERN hotel med beliggenhed i perlen af Jylland, nemlig i den jyske by, Viborg. Omgivelserne er udelukkende smuk natur. Hotellet ligger ned til en sø og stik op og ned af en golfbane med hele 27 huller. Fuglene synger og der er en utrolig harmonisk atmosfære. Man kan eventuelt spadsere en tur til greenen, der ligger tæt ved BEST WESTERN Golf Hotel Viborg eller måske gøre det til en lille udflugt, da der er masser at opleve. BEST WESTERN Golf Hotel Viborg har et hav af faciliteter; indendørs swimmingpool, spabad, solarium og sauna, så der er også mulighed for selvforkælelse og ren afslapning.

 

BEST WESTERN Golf Hotel Viborg har plads til at give hele 250 heldige gæster en uforglemmelig oplevelse. De 250 sovepladser er fordelt ud på 134 værelser. Værelserne har alt, hvad man har brug og behov for og meget mere til. Bad, toilet, føntørrer, buksepresse, minibar, telefon, tv, trådløst internet. Stilen er klassisk men med et strejf af modernitet. Kombinationen mellem disse to stilarter er der også i indretningen af værelserne.

 

Særdeles børnevenligt weekendophold tilbud

BEST WESTERN Golf Hotel Viborg er et børnevenligt hotel, da mange af faciliteterne henvender sig til de mindste. Eksempelvis pool, billard og tegnefilm, der bliver spillet dagligt. En legeplads bliver børnene skam heller ikke snydt for, og andre udendørs faciliteter for børn, som for eksempel vandcykler, kanoer og robåde kan de også beskæftige sig og hygge sig med.

 

Se deres gode tilbud og bestil her

BEST WESTERN Golf Hotel Viborg

 Jeg har her oplistet de bedste sider på nettet hvor du kan finde gode tilbud på weekendophold.

 

Downtown.dk

Kan bestemt anbefale denne side når du vil finde gode tilbud på weekendophold. De finder altid nogle rigtig gode tilbud og kvaliteten på disse weekendophold er altid i top.

 

Her finder du et weekendophold tilbud.

www.sweetdeal.dk

Har rigtig ofte et godt weekendophold tilbud. Her kan du stor set hver dag finde et nyt tilbud på et weekendophold. Tjek siden, jeg kan kun anbefale den til  weekendophold tilbud.

 
Tjek den næste side, der vi her viser 2 andre rigtig gode steder at finde weekendophold på tilbud. Du vil helt sikkert finde det perfekte weekendophold.

Gode tilbud på weekendophold.

Takeoffer.dk

Denne side har i forhold til de 2 andre sider kun tilbud med weekendophold og rejse. Således er det deres speciale at finde de bedste tilbud på forskellige weekendophold i Danmark og Europa.

 

Bownty.dk

Siden er samler alle weekendophold tilbud fra alle de andre sider. Du kan bruge denne side hvis du ønsker at få et overblik over hvilke weekendophold tilbud der køre i øjeblikket.Mere inspiration og ideer til et Weekendophold tilbud.Hvis du i den seneste tid har haft travlt på jobbet og bare gerne vil slappe lidt af, finder du heldigvis masser af gode weekendophold på tilbud. Der er masser af forskellige muligheder for et afslappende weekendophold. Uanset om du vil slappe af alene eller sammen med din eneste ene. Det er bare med at komme af sted og få glæde af mange af de gode tilbud på weekendophold.

Dansk kroophold med weekendophold tilbud.Hvis du ikke er den store fan af hotelferie, kan du i stedet tage på en kroferie. Det er en helt unik måde at holde weekendophold på, da de fleste kroer har en unik historie.

Hos Larsen Hotel og Kroferie finder du masser af weekend ophold tilbud, hvis du gerne vil på en hyggelig kroferie. Hos Larsen Hotel og Kroferie er der mange muligheder for, at du får en hyggelig kroferie. Du finder flere traditionelle kroer, som minder om de gamle dage i Danmark og rummer masser af historie.

Romantisk weekendophold.Hvis du har arbejdet virkelig hårdt, har du sikkert ikke haft tid til at fokusere 100 procent på dit kærlighedsliv. Et romantisk weekendophold er lige netop det, som du leder efter. Det kan godt være romantisk at være på kroferie, men hvis du mere ønsker at blive forkælet på et hotel, kan du finde gode weekendophold tilbud flere steder. Hos Larsen weekendophold finder du udover kroer også flere hoteller, hvor du og kæresten kan få wellness. På Kysseguiden.dk er der også løbende gode råd til, hvor du kan finde romantiske weekendophold tilbud.

På de fleste hoteller kan du desuden finde weekendophold wellness eller bare generel afslapning. Hotels.com er et godt sted at finde weekendophold tilbud, da de her har en komplet guide over danske og udenlandske hoteller. Hvis du holder øje med deres hjemmeside eller hvis du tilmelder deres nyhedsbrev, kan du tit finde weekendophold på tilbud. Det gode ved hotels.com er, at du kan læse, hvad andre hotelgæster synes om hotellet. På den måde bliver det lettere for dig at finde et hotel, som lever op til dine krav for et weekendophold. Udover det kan det være en god idé at tilmelde sig nyhedsbreve, hvor der ofte er tilbud på weekendophold. Der er tit weekendophold tilbud på Groupon.dk og Sweetdeal.dk.

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold Tilbud - Find weekendophold på tilbud