Kategorier indenfor weekendophold i Tyskland:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

Gode muligheder for et dejligt weekendophold

 

Når du har brug for et lille pusterum i hverdagen, er der ikke noget bedre end at besøge vores naboland mod syd: Tyskland. Hvis du leder efter et weekendophold Tyskland, er der mange muligheder og mange gode tilbud. Her vil du finde nogle gode ideer til, hvor du skal tage hen, hvis du vil have et uforglemmeligt weekendophold Tyskland.

 

 

Læs om alle de mange muligheder for et weekendophold i Tyskland.

 

 

Tag på weekendophold i Tyskland

 

Weissenhäuser Strand Hotel

Weissenhäuser er det oplagte valg for ægte vandhunde, for her er der både mulighed for at nyde afslapning i dampbade, bade i swimming pools eller i Østersøen. Hotellet er en klar favorit hos de mange danskere, der hvert år tager på et weekendophold Tyskland. Weissenhäuser ligger lige ved Østersøen og et smukt klitlandskab, som tager pusten fra de fleste. Har man børn, er det ideelt at lade dem slå sig løs i de mange pools, mens man slapper af i et dampbad. Der er også forskellige wellness faciliteter og saunaer på hotellet, og her kan I nyde et afslappende weekendophold Tyskland. For de aktive er der adgang til et fitnesscenter. Med andre ord er der noget for enhver smag på Weissenhäuser Strand Hotel i Tyskland.

 

Grand City Hotel Hamburg Centrum

Det siges, at Hamburg er Nordens svar på Venedig, fordi den har så mange kanaler. Hamborg er blevet en af de byer, man skal se, hvis man ønsker at tage på et weekendophold Tyskland. Der er gode tilbud på weekendophold at hente på Grand City Hotel, og inkluderet er en stor morgenbuffet og en lækker 3-retters aftenmenu. Hotellet er kun få skridt fra U- og S-bahn, og med dem kommer I hurtigt det sted i Hamborg, I gerne vil se. Efter en lang dag kan I nyde en drink eller to i hotellets hyggelige bar, og snakke om jeres weekendophold Tyskland.

 

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Hvis I trænger til at komme væk på et weekendophold Tyskland, er hovedstaden Berlin det perfekte valg. H2 Hotel ligger lige ved den berømte Alexanderplatz og tv-tårnet. Hotellet er moderne og stilrent indrettet og har mange gode tilbud på weekendophold Tyskland. Berlin byder på mange fantastiske oplevelser, og flere steder i byen ses stadig tydelige tegn på byens opdeling i øst og vest under den kolde krig. Berlin er det perfekte valg for et weekendophold Tyskland, der med dets mange muligheder vil tage jer med storm.

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Weekendophold i Tyskland - Romantisk weekendophold i Tyskland