Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Flensborg

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Weekendophold for 2

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel

 

 

 

 

 

Tag på weekendrejser med Momondo

 

Selvom du ikke har fri fra arbejde til at tage på en rejse, er der stadig mulighed for at komme ud og opleve verden i dine weekender. Med en weekendrejse har du mulighed for at tage ud og smage lidt på verden – og passe din travle hverdag samtidig.

 

Mange destinationer i Europa egner sig perfekt til weekendrejser, for det tager ikke andet end halvanden time at nå spændende destinationer som Paris, London og Berlin med fly fra de danske lufthavne.

Så hvorfor ikke pakke kufferten og tage af sted på en uforglemmelig weekendrejse?

For mange kan det virke uoverskueligt at finde rundt i junglen af forskellige flyselskaber, flybilletter og priser. Der findes rigtig mange flyselskaber, og de reklamerer alle på livet løs med billige rejser.

 

Men hvordan garanterer man, at man har fundet den billigste rejse?

Anbefalingen herfra skal lyde, at det er en god idé at bruge søgemaskinen Momondo.dk. Momondo er et dansk site fra 2006, der har formået at slå igennem på den internationale bane og har vundet en masse priser for at være den bedste søgemaskine for billige flybilletter og rejser.

 

Spar tid og penge på den næste weekendrejse

 

Momondo, der faktisk betyder ”min verden” på esperanto, har en nem og overskuelig søgefunktion. Man skriver simpelthen blot den destination, man ønsker at rejse til, og den, man rejser fra, vælger datoer for ud- og hjemrejse, og vupti – Momondo søger de forskellige flyselskabers hjemmesider igennem og giver dig et lynhurtigt overblik over, hvor du finder de bedste priser.

Du sparer altså tid og penge ved at søge på Momondo, frem for manuelt at søge de forskellige flyselskabers hjemmesider igennem. Momondo giver dig et super godt overblik over, hvor mange penge, du skal lægge for din rejse.

 

Momondo har også lavet en funktion, de kalder ”Priskalender”. Priskalenderen vises automatisk, når du har foretaget en søgning. Den viser prisforskellene på flybilletter til samme destination, som du har søgt på, på forskellige datoer. Det vil sige, at hvis du eksempelvis skal til London, og en tur/retur billet koster 1000 kr., så vil du kunne se i priskalenderen, om det vil være billigere for dig at tage af sted en dag før eller på et helt andet tidspunkt. Det giver dig mulighed for at planlægge din weekendrejse ud fra, hvornår flybilletterne er billigst, så du har det størst mulige beløb til sjov på rejsen eller måske endnu en rejse på et senere tidspunkt.

 

Hele pakken og lidt ekstra

Men der er ikke meget ved en weekendrejse, hvis man kun står med nogle flybilletter. Derfor kan Momondo også hjælpe dig med at finde de billigste hoteller. Du kan enten søge ud fra de mest populære hoteller, eller også kan du specificere din søgning ud fra antal stjerner, område eller pris. Funktionen fungerer ligeså nemt og overskueligt som søgningen af fly.

 

Endelig kan Momondo hjælpe dig med at finde det bedste sted at leje en bil. At have en bil, når man er på en kort weekendrejse, er utroligt rart og befriende, for på den måde kan man hurtigt komme frem til seværdigheder, der ligger et stykke væk. Her sorterer Momondo efter type bil og derefter efter pris hos forskellige biludlejningsfirmaer. 

Du kan også booke det hele sammen i en pakkerejse i stedet. Eller hver for sig. Alle muligheder er åbne for dig på Momondo. Du kan få hele pakken og lidt ekstra, eller bare en billig flybillet. Du bestemmer helt selv.

 

En guide til, hvad du skal se på en weekendrejse

Når du er på en weekendrejse og derfor kun har en weekend til at se den by, du er taget til, kan det være svært at overskue, hvad du kan nå at se på den begrænsede tid – og allervigtigst: hvad der er vigtigst at se. Til dette formål kan du med fordel bruge Momondo Rejseguide.

Momondo hjælper dig med at planlægge din rejse ved at vise dig et kort over de steder, som rejsende før dig har syntes godt om. Personen har skrevet og anmeldt stedet, så du får en idé af, hvad du kan forvente af stedet. Dette er en rigtig god måde at finde steder, du måske ikke selv havde fundet på egen hånd. På denne måde deles byens små perler mellem rejsende, og det kan være en kæmpe hjælp.

 

Hele verden i din lomme

I maj 2011 lancerede Momondo hele deres site i form af en applikation til iPhone. Applikationen gør det enkelt for dig at søge billige weekendrejser direkte fra din smartphone.

I rigtig Momondo-stil er applikationen bygget simpelt og overskueligt op, så det eneste, du behøver, er at skrive din destination, afrejsested og dine ønskede datoer, så klarer applikationen resten.

Du kan købe rejsen direkte fra din iPhone. Så bliver det ikke nemmere.

 

Simpelthen den bedste i flysøgning efter weekendrejser

Men opfordringen til at bruge Momondo som din søgemaskine, når du skal på weekendrejser, er ikke kun fra os her på sitet. Momondo har vundet flere priser for at være det bedste site til at finde billige flybilletter på. Blandt de priser, Momondo har fået i hus, kan nævnes ”Bedste Rejsewebsite” ved

Danish Travel Awards og af The Sunday Times, og så vandt de E-Handelsprisen i 2010.

Momondo er kendt i hele verden og har vundet priser i Danmark såvel som internationalt. Det er altså ikke nogen hemmelighed, at danske Momondo kan noget helt særligt, for selvom de har langt færre ansatte end deres konkurrenter, så er det stadig her, vi foretrækker at finde vores billige flybilletter.

 

Her fra sitet skal lyde den varmeste anbefaling af Momondo. Det er her, vi selv søger, når vi skal på weekendrejser, og vi håber meget, at I vil bruge Momondo næste gang I skal på en weekendrejse, for der er virkelig tid og penge at spare.

 

Besøg Momondo.dk

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Find billige weekendrejser med Momondo