Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness hotel København

 

Vores kære hovedstad har meget at byde på, og hvis du er på udkig efter et god wellness hotel København, er du kommet til det rette sted. De københavnske hoteller er begyndt at fokusere på velvære, og derfor ses nu flere og flere wellness hoteller i København. Et wellness hotel København fås i mange forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at du får super behandlinger og vil føle, at du får en fornyet energi til din travle hverdag.

 

 

Hotel Kong Arthur – Dette wellness hotel København er med sine fire stjerner et meget luksuriøst hotel, der er nøje indrettet med smukke detaljer og fine møbler. Intet er overladt til tilfældighederne her, og alt er nænsomt udvalgt for at give dig den perfekte oplevelse. Hotellets spa og wellness afdeling står til din rådighed, når du er gæst på hotellet. Dette wellness hotel København ligger lige i centrum i gå-afstand til Nørreport station, der er knudepunkt i København, men bare rolig, i hotellets smukke gårdhave kan du slappe helt af og nyde livet i sommerhalvåret.

 

 

Wellness hotel København


Ibsens Hotel – Dette smukke hotel ligger centralt i København og udgør dermed den perfekte base for et weekendophold København. Dette er et wellness hotel København, da de i stedet for at have bygget en wellness afdeling har en aftale med Helle Thorups Spa, som hotellets gæster kan benytte. Om sommeren kan du på dette wellness hotel København nyde freden og roen i den smukke gårdhave, mens du nyder deres breakfast in a glass.

DGI-Byens hotel – Dette er i sandheden et lækkert wellness hotel København. Hotellet ligger lige ved Hovedbanegården og dermed også tæt på en af Københavns hovedattraktioner: Tivoli. Men der er nok at tage sig til på selve hotellet, der er kendt for sine mange aktiviteter. Her kan I bl.a. dyrke yoga og pilates, spille tennis, bordtennis, bowle og svømme i et af de store bassiner. På dette anerkendte wellness hotel København findes også en lækker spa- og wellness-afdeling, som du som gæst her kan nyde rigtig godt af. Her tilbydes en masse forskellige former for behandlinger, der vil få din krop og dit sind til at stresse helt af. .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness hotel København