Kategorier indenfor weekendophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Romantisk weekend

Weekendophold Tyskland

Weekendophold Jylland

Weekendophold Sjælland

Weekendophold København

Weekendophold Fyn

Weekendophold Wellness

Forlænget Weekendophold

Weekendophold Ålborg

Weekendophold Fanø

Weekendophold Nordtyskland

Weekendophold Berlin

Weekendophold Skagen

Weekendophold Danmark

Weekendophold med underholdning

Luksus Weekendophold

Weekendophold Sønderjylland

Weekendophold Nordjylland

Weekendophold Paris

Weekendophold med dans

Spa ophold

Weekendophold London

Weekendophold Sverige

Gavekort Weekendophold

Weekendophold Århus

Weekendophold tilbud wellness

Wellness hotel København

Wellness hotel

 

 

 

 

 

Wellness Hotel

 

Wellness Hotel - Disse wellness hoteller skal du besøge. Disse steder må du besøge hvis de vil på Wellness Hotel. Få et super lækker ophold på Hotel med Wellness

 

 

Jeg har herunder fundet de bedste steder efter min mening hvis man ønsker at tage på et wellness hotel i Danmark. Disse steder er nogle virkelig dejlige steder at besøge. Disse steder giver dig virkelig den forkæles som man ønsker når man vil på wellness hotel

 

 

Tag på et lækkert wellness hotel

 

Dayz Rømø Golf og Wellness.
Dette wellness hotel ligger et helt perfekt sted for et wellness hotel, nemlig på Rømø som helt sikkert kan betegnes som en naturparle. Hotellet ligger ved vesterhavet og er kendt for nogen af europas bedste sandstande. Dette er bare et wellness hotel idet de har det hele, nemlig storslået natur med luksusiøse omgivelser. Derudover er der wellness, golf og mulighed for vandreture, løb, mountainbikes, kitesurfing, drageflyvning. Men er det wellness man lægger mest vægt på, så skal man ikke være i tvivl om at der er tale om et wellness hotel her tilbyder de nemlig også følgende: Varme terapibade, fodmassagekanaler, spa bade, saunaer, kurbade, tropisk regn, indianske svedekasser, saltvandsbassin, aroma dampbade og ikke mindst et stort afslapningsområde med hvilestole.

 

Comwell Borupgaard.
Comwell Borupgaard var tidligere en herregård men er nu lavet om et et lækkert wellness hotel. Hotellet finder du på nordsjælland ikke langt fra øresund. De tilbyder absolut nogle af landets bedste og mest luksuriøse spafaciliteter hvorfor de bestemt høre til i kategorien wellness hotel. Der er alt indenfor wellness på dette hotel og når det kommer til mad er kvaliteten også helt i top. Skal I på wellness hotel så kan jeg kun anbefale at prøve Comwell Borupgaard.
 

Skodsborg kurhotel og Spa.
Dette hotel må også siges at være et wellness hotel i top klasse. De tilbyder nemlig en lang række lækre spa behandlinger. Derudover er der mulighed for træning i skønne omgivelser. Der er mulighed for Spa, Shellak, ansigtbehandlinger, parbehandlinger, massage, skønhedspleje og meget andet. Så skynd jer ind på deres hjemmeside, her finder I mange gode tilbud på deres wellness oplevelser.

 

Ruths Hotel.
Dette er et super lækkert wellness hotel i Skagen. Her kan man virkelig lade sig forkæle i elegante og afslappende omgivelser. Som wellness hotel tilbyder de træningsfaciliteter, sauna, dampbad og et rigtig stort terapibassin. Udover alle de muligheder der er for wellness på hotellet er skagen også et super dejlig sted at være på ferie. Dette er bestemt et besøg værd og ofte er der mulighed for at finde nogle gode tilbud på deres weekendophold.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Se disse 3 steder, her er der virkelig tale om et wellness hotel