Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold Fyn

 

Somme tider er det rart med ren afslapning, og her er et wellness ophold Fyn en sand vinder. Hvis du bor på Fyn eller bare gerne vil opleve den skønne ø, så vil et wellness ophold her være helt perfekt for dig. Fyn har rigtig meget at byde på bl.a. skøn natur og masser af smukke slotte og parker, uden at glemme H. C. Andersens fødeby, Odense. Med et wellness ophold Fyn har du mulighed for både at slappe af og se denne smukke ø.

 

 

Hotel Hesselet

Dette skønne hotel ligger i byen Nyborg på Østfyn. Hotellet har et helt nyt wellness-område, som du vil komme til at kende godt på dit wellness ophold Fyn. Her kan du nyde boblebad, pool, skøn massage, sauna, solarium og fitnesscenter – Hesselet har alt, når det kommer til wellness. Mellem jeres behandlinger kan I nyde lange gåture langs vandet eller i skoven, hotellet ligger nemlig i en skov lige ved vandet i fantastiske omgivelser. Når du tager på dit wellness ophold Fyn, er Hesselet en sikker vinder!

 

 

Wellness ophold Fyn

Skrøbeløv Gods

Dette helt nyrenoverede, imponerende gods ligger på øen Langeland i det sydfynske øhav. Her har du mulighed for at få et fantastisk wellness ophold Fyn. Godset er imponerende indrettet med en voldgrav omkring, springvand i gården og i smukke naturomgivelser. På opholdet blandes wellness med fantastisk gourmet mad fra godsets køkken, så du får en oplevelse i verdensklasse. Når du er på et wellness ophold Fyn på disse kanter, kan du passende benytte tiden til at se Egeskov Slot på Fyn, som har timevis af underholdning at byde på.

Relaxis

Denne hyggelige wellness-klinik ligger i sydøstlige Odense, og her har du mulighed for mange timers wellness. Hvis du tager på et wellness ophold Fyn på Relaxis kan du bl.a. se frem til hot stone massage, honningmassage og chokolademaske – der er rigtig mange spændende og anderledes muligheder her, som du vil få stor glæde af. Du kan ikke overnatte på Relaxis, men der findes en lind strøm af skønne hoteller i Odense, som jo er H. C. Andersens by. Her finder du timevis af kulturelle tilbud, som du kan nyde mellem behandlingerne på dit wellness ophold Fyn.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Billig, tilbud og ideer til Wellness ophold Fyn