Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold København

 

Hverdagen kan tit være stressende, og med mobiltelefoner, Facebook og e-mails er kaldene efter os ikke blevet færre, og derfor er det rart somme tider bare at slappe helt af med et afslappende wellness ophold København. Vores hovedstad har mange forskellige former for wellness ophold at byde på, og det kan virkelig være givende for dig, der har en travl hverdag og bare har brug for at slappe helt af. Her vil du finde nogle gode idéer til, hvor du kan nyde et wellness ophold København.

 

 

Bella Sky Hotel Comwell

Bella Sky Comwell er i sig selv imponerende udefra, hvor den karakteristiske bygning tordner sig op i vejret med sine 23 etager og imponerende arkitektur. De tilbyder også alskens former for wellness, og er derfor det oplagte valg for hotel til dit wellness ophold København. Med et wellness ophold her kan I allerede ved ankomsten benytte jer af de mange wellness muligheder; herunder koldt- og varmtvandsbassiner, sauna og isfontæne. Bagefter venter en skøn behandling. Om aftenen kan I nyde en skøn 3-retters menu på den anmelderroste restaurant The Balcony med 3-retters menu efter kokkens valg. Næste dag runder I jeres wellness ophold København af med en dejlig morgenbuffet

 

 

Wellness ophold København


Copenhagen Marriott Hotel & Barrett Health Club

Barrett Health Club har siden 2002 ligget på det smukke Marriott Hotel i København. Her har du mulighed for at få en masse skønne behandlinger, når du er på dit wellness ophold København. Stedet tilbyder alt fra massage til kropsbehandlinger, fra dampbade til sauna. Du kan kombinere dit ophold med wellness ved at købe en af hotellets wellness-pakker. Heri får du også en velsmagende 3-retters menu til aften, og det vil være prikken over i’et på dit wellness ophold København.

Ascot Hotel & Mirage Spa

Ascot Hotel ligger centralt i København, så du lynhurtigt kan nå til Tivoli eller Strøget, når du da ikke har wellness behandlinger på hotellets samarbejdspartner, Mirage Spa. Med et wellness ophold København her kan din krop slappe helt af, for den er i gode hænder. Det dygtige personale udfører nemlig både massage og kropsbehandling, og kvinderne kan også få øjenvippe extensions påsat, samt manicure og pedicure. Med et wellness ophold København går man her ikke forgæves! .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness ophold København - Få Wellness i København