Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold Nordjylland

 

Wellness er blevet en sand vinder for mange dansker, der søger ren afslapning og afstressning. Nordjylland har mange forskellige steder at byde på, så hvis du leder efter det perfekte wellness ophold Nordjylland, er der her nogle gode idéer til, hvor du kan få et succesfuldt ophold, uanset om du er til fornem og stilrent, eller om du mere er til friluftsliv og natur – eller måske en kombination? Fælles for alle stederne er, at de tilbyder de perfekte rammer for et succesfuldt wellness ophold Nordjylland.

 

 

Klim Strand Camping

For dig, der elsker friluftsliv, natur og camping, men også ønsker at slappe af og nyde din velvære med et wellness ophold Nordjylland. Her kan du være 100 % offline fra den stressende hverdag og roligt slukke din mobiltelefon og bare nyde livet. På Klim Strand Wellness tilbyder de en masse spændende behandlinger fra dampbad, koldt gys i den kolde pool og mulighed for at bade i øl! Med et wellness ophold Nordjylland på Klim Strand Camping kan du nyde den friske luft, drikke te og læse i magasiner, mens du nyder behandlinger og opnår en skøn følelse af velvære.

 

 

Wellness ophold Nordjylland


Montra Pynten Wellness

Dette 4-stjernede hotel ligger lige ud til Vesterhavet og skaber en helt særlig stemning om dit wellness ophold Nordjylland. I Valhalla Spa kan du opleve en masse skønne former for behandlinger, der vil få din krop til at slappe helt af. Valhalla Wellness byder bl.a. på vitaliserende spabad under den beroligende stjernehimmel samt opkvikning af troperegn, der vil løsne spændingerne i dine muskler. Med et wellness ophold Nordjyalldn på Montra Pynten Wellness kan du både nyde skønne behandlinger, god mad og smuk natur.

Løgstør Parkhotel Golf og Wellness

På dette skønne hotel beliggende i Løgstør, har du mulighed for at krydre dit wellness ophold Nordjylland med golf – Løgstør Golfbane ligger nemlig lige i nærheden og har med sine 27 huller mange gode timers golf at byde på. I wellnessafdelingen står den på afslapning. Her kan du bl.a. nyde en papaya kropsindpakning eller en chokolademassage, der efterlader huden blød og dejlig. Der tilbydes også manicure og pedicure. Med et wellness ophold Nordjylland i Løgstør kan du også få lagt makeup, ligesom der også tilbydes hårfjerning. .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness ophold Nordjylland - Wellness i Nordjylland