Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sj¿lland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold Polen

 

Hvis du har brug for ferie og generelt bare føler dig udkørt af hverdagen, kan det være den perfekte løsning for dig at kombinere en ferie med et wellness ophold Polen. Polen kommer du nemt til, og de har meget at tilbyde inden for shopping, kultur og gode madoplevelser. Her vil du finde gode idéer til, hvor du finder det perfekte wellness ophold Polen, der vil dække dine behov.

 

 

Hotel New Skanpol

Dette 3-stjernede wellness hotel ligger i byen Kołobrzeg, der har meget at tilbyde i form af shopping og gode restauranter. Hotellet råder også over en wellness afdeling, og derfor vil det være den perfekte destination for dit wellness ophold Polen. I wellness afdelingen finder du bl.a. boblebad og sauna. Om morgenen kan du nyde en lækker morgenbuffet, og om aftenen kan du gå på opdagelse i Kołobrzegs gader efter en god restaurant. Det gode ved Polen er, at deres mad er af god kvalitet men til en lav pris, så du kan give den lidt ekstra, når du skal spise fint i Polen.

 

 

Wellness ophold Polen - Få wellness i Polen


Hotel Alma og Alma Spa

I den lille, polske by Barlinek ligger dette skønne wellnesshotel. Med et wellness ophold Polen her får hele din krop en omgang, så den bliver så god som ny. Du får massage, peeling af hele kroppen, massage på vandseng, og behandling og massage af så vidt hænder som fødder. Derudover har du ubegrænset adgang til fitnesslokaler, pool samt finsk sauna og thermium om aftenen. Med et wellness ophold Polen her er morgenmad inkluderet, men om aftenen kan du gå på udkig i den lille by efter en god restaurant. Pga. byens lille størrelse er priserne helt i bund her.

Hotel Amber Baltic

Dette 4-stjernede hotel ligger i byen Międzyzdroje på den polske Amber-kyst. Med en flot udsigt ud over havet, vil et wellness ophold Polen her byde på skønne omgivelser og smuk natur. Hotellets wellness afdeling har meget at byde på, og her kan du bl.a. prøve de terapeutiske bade, aroma bad med hydromassage eller ansigtsmaske. Efter behandlingerne her vil du føle dig med fornyet energi, og efter sigende skulle disse behandlinger styrke dit immunforsvar! Så invester i et skønt wellness ophold Polen – det betaler sig. .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness i Polen - Find et wellness ophold i Polen