Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellness ophold Sjælland

 

Hvis du føler, det er længe siden, du har haft rigtigt tid til at slappe af, så vil et wellness ophold Sjælland være lige noget for dig. Der er mange steder rundt om på Sjælland, hvor du kan tage på wellness ophold. 

 

 

Her vil din velvære være i højsædet, og du kan glæde dig til at blive maksimalt forkælet. Med et wellness ophold Sjælland er du garanteret wellness og forkælelse i særklasse. Her vil du finde nogle gode idéer til, hvor du kan du holde dit wellness ophold Sjælland.

 

 

Mulighed for et billig wellness ophold på Sjælland

 

Kapellangaarden Spa og Wellness – I Køge ligger dette smukke sted, der er perfekt til et vellykket wellness ophold Sjælland. I bliver ført ned i en gammel, velholdt kælder fra 14-tallet, hvor de smukke stearinlys oplyser de gamle lokaler, hvor du har rig mulighed for at nyde et hav af skønne wellness behandlinger alt fra massage og spa til voksbehandlinger og aromaterapi. På dit wellness ophold Sjælland her får du den gamle og hyggelige stemning helt tæt på kroppen. Her har de gjort meget for det visuelle, så du virkelig føler, at du er i en tidslomme, hvor der er fokus på den hyggelige stemning. Under behandlingerne vil I få serveret frisk frugt og skøn, boblende champagne. En wellness weekend på Sjælland her vil give dig fornyet energi.


Hotel Frederiksminde – Dette smukke hotel ligger i havnebyen Præstø, og er i gåafstand til den smukke Præstø Fjord. Med et wellness ophold Sjælland her er du garanteret et fredfyldt ophold i smukke omgivelser. Ikke nok med, at Hotel Frederiksminde tilbyder et lækkert wellness ophold med bl.a. 3-retters menu, gave på værelset og et lækkert morgenbord, tilbyder de også diverse former for behandlinger, der vil passe perfekt til dit wellness ophold Sjælland. Her kan du bl.a. få et hav af ansigtsbehandlinger, kurbade og hot stone massage.


Comwell Sorø Storkro – Comwell-hotellerne er jo kendt for deres fantastiske produkter og wellness i særklasse, og på Comwell Sorø Storkro er dette også netop tilfældet. Her kan du nyde et wellness ophold Sjælland med fokus på professionel velvære og aslapning. Her har du mulighed for at nyde skøn massage, krops- og ansigtsbehandlinger, hot stone massage og meget mere. Du vil føle, du er i gode hænder med et wellness ophold Sjælland på Comwell.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Gode tilbud, ideer og inspiration til et Wellness ophold på Sjælland