Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold Sverige

 

Hvis du har været inde i en travl og stressende periode, trænger din krop helt sikkert til at slappe af. Med et wellness ophold Sverige kan du kombinere en skøn miniferie med et wellness ophold, som fokuserer på din afslapning og velvære. Sverige byder på mange forskellige muligheder for dig, der trænger til ægte afslapning. Der findes en masse forskellige steder, og derfor kan du hurtigt finde et ophold, der passer helt til dine behov. Her vil du finde nogle gode idéer til, hvor du kan holde et afslappenge wellness ophold Sverige.

 

 

Comwell Varbergs Kurort

Ca. en times kørsel mod syd fra Göteborg ligger den hyggelige svenske by Varberg. Her har Comwell-kæden åbnet det perfekte hotel til dit wellness ophold Sverige. Hotellet ligger på den vestlige kyst, og du vil derfor bo helt ud til havet. På dette hotel finder du også, som det eneste sted i Sverige, ægte thalasso-spa. Under dit ophold har du fri adgang til havvandspoolen samt hele badestuen og konditionstræning. Ellers byder Comwell på bl.a. floating, tangmassage, bodyscrup og meget mere. Om aftenen tilbydes du lækker gourmet menu fra den gode restaurant. Et wellness ophold Sverige på Comwell bliver klart en succes!

 

 

Wellness ophold Sverige

Hotel Skansen

Hotel Skansen er et lækkert wellness hotel, der ligger på vestkysten i Skåne, og de tilbyder det perfekte wellness ophold Sverige. Her har du fri adgang til deres spa, pool og sauna, og du kan også nyde havudsigten i en behagelig liggestol. Hotellet byder også på andre former for behandlinger, herunder for eksempel massage med lavasten eller en skøn kropspeeling. Det prisbelønnede køkken Restaurant Strand står for forplejningen under hele dit wellness ophold Sverige, og du er garanteret ren fest for dine smagsløg!

Torekov Hotell

På den svenske vestkyst ligger dette skønne wellness hotel, der vil danne rammen om et skønt wellness ophold Sverige. Hotellet udbyder ”weekend pakken”, som er perfekt til dig, der vil nyde skøn velvære i en hel weekend. Med denne pakke får du lækker 3-retters menu om aftenen og omfattende morgenbuffet, samt eftermiddags-te. Du kan nyde den flotte havudsigt fra den udendørs japanske pool, der har 38 grader varmt vand, eller du kan benytte spa- og fitness-områderne. Du vil få et perfekt wellness ophold Sverige i Torekov.


 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness ophold Sverige - Se de gode ideer og tilbud