Et dejligt weekendophold tilbud  Middagen til et weekendophold tilbud  Værelse på et weekendophold tilbud  weekendophold tilbud

 

 

Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold tilbud

 

Wellness-bølgen bliver højere og højere i Danmark, og stadigt flere danskere hopper med på den nye, hotte trend om wellness. Og det med god grund, for alle har godt af at afslapning og velvære, da det giver fornyet energi. Men er den slags ikke dyrt, spørger du sikkert, og det kan det sagtens være, men der findes også nogle gode wellness ophold tilbud, som du med fordel kan nyde godt af, når du skal prøve denne nye trend. Her på siden vil du finde en masse gode råd og idéer til, hvor du skal kigge, hvis du leder efter et wellness ophold tilbud.

 

 

Grand Park Hotel – Her kan I nyde en skøn miniferie i det sjællandske. På dette skønne hotel i Korsør, er der gode wellness ophold tilbud at hente. For omkring 700 kr. får I to overnatninger, to morgenbuffeter og mugliheden for at få et godt wellness ophold tilbud til to wellness behandlinger. På dette hotel kommer I ikke til at mangle noget. Hotellet har 4 stjerner og er meget velbesøgt. I kan bl.a. nyde en skøn Hot Oil Spa Rygmassage, som giver en blød og skøn hud samtidig med at der er super afspænding. Så benyt jer af dette skønne wellness ophold tilbud, og spar penge og få ny energi.

 

 

Wellness ophold tilbud


Ribe Byferie – På Ribe Byferie har I mulighed for at få et særegent wellness ophold tilbud i en skøn jysk by, der har meget at byde på. Her får I tre dages perfekt miniferie, med fri adgang til Ribe Svømmebad og Svømmestadion DK i Esbjerg, hvor I har mulighed for frit at benytte det tropiske bad og wellness området. Oven i hatten får I også et bypas til Ribe, der giver 20 % rabat på alle attraktioner i byen. Det bliver ikke billigere – med dette skønne wellness ophold tilbud kan I opleve en masse og nyde den rene velvære for små penge.

Kommandørgården – Skønne Rømø har meget at byde på, men på den hyggelig øs favorit feriested, Kommandørgården, kan I også se frem til et super wellness ophold tilbud. Med en tre dages miniferie her, får I to overnatninger samt morgenbuffet og 3-retters menu alle dage. Oveni får I også fri adgang til pool og dampbad, hvor I kan se frem til mange timers wellness. Dette wellness ophold tilbud skal bestemt ikke overses, da I her får rigtig meget wellness for jeres penge. .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness ophold tilbud