Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold Tyskland

 

Mangler du opskriften på det perfekte wellness ophold Tyskland? Her vil du finde en masse gode idéer til, hvordan du kommer på et perfekt wellness ophold på tysk jord. Hvis du er træt og udkørt og føler, at du har brug for mere energi, så er det helt sikkert fordi, din krop trænger til ægte forkælelse. Med et weekendophold Tyskland kan du kombinere velvære med en miniferie til vores naboland mod syd. Her er et hav af muligheder, kun din fantasti sætter grænser.

 

 

Alter Meierhof Vitalhotel

I Flensborg ligger dette skønne hotel, der bl.a. tilbyder en masse forksellige former for wellness behandlinger. Dette sted er perfekt til dit wellness ophold Tyskland. Dette hotel er et ekstremt lækkert wellness hotel med hele fem stjerner. Hotellet ligger med udsigt over den smukke Flensborg Fjord, som du vil nyde at gå ture langs. Deres wellness afdeling har hentet en masse inspiration fra Orienten, og det er som 1001 Nat bliver til virkelighed med et wellness ophold Tyskland her. Her har du også mulighed for at benytte deres fitness aktiviteter, så du får gang i blodcirkulationen efter en perfekt dag i afslapningens tegn.

 

 

Wellness ophold Tyskland

Quality Hotel Princess

I den populære badeby Timmendorfer Strand ligger dette skønne, 4-stjernede hotel. Hotellet ligger kun et stenkast fra stranden, hvor I kan gå hyggelige ture, og her er også mulighed for at spille golf. Med et wellness ophold Tyskland her tilbydes I et stort udvalg af skønne behandlinger, som vil give jer fornyet energi. Et ophold her er med halvpension, og om morgenen vågnet I op til den skønne duft af en lækker morgenbuffet. Hotellet ligger en kort køretur fra Lübeck, som byder på mange oplevelser, som I også kan krydre jeres wellness ophold Tyskland med.

Hotel Bad Bramstedt

Ca. 120 km fra den dansk-tyske grænse ligger dette skønne wellness hotel i smukke skovomgivelser. Hotellet har et 1200 kvadratmeter stort wellness anlæg, som vil danne den perfekte ramme om et vellykket wellness ophold Tyskland. I wellness anlægget finder i alt fra swimmingpools til saunaer og fra dampbad til fitnessrum. Efter at have slappet af i de skønne omgivelser, vil der blive serveret en lækker aftenbuffet, og efterfølgende er der fri adgang til dansebaren, der ligger i kælderen. Om morgenen vil der blive serveret en lækker morgenbuffet. Hotellet sørger altså for lækker mad under hele opholdet, ligesom de også sørger for at give jer badekåbe til benyttelse i wellness anlægget, så med et wellness ophold Tyskland her, skal I kun tænke på at nyde livet og slappe helt af.

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Din guide til et Wellness ophold Tyskland