Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa og wellness ophold
Billig wellness ophold
Luksus Wellness ophold
Romantisk wellness ophold

 

Wellness ophold nordtyskland
Wellness ophold århus
Wellness ophold danmark
Wellness ophold fyn
Wellness ophold i danmark
Wellness ophold jylland
Wellness ophold københavn
Wellness ophold nordjylland
Wellness ophold polen
Wellness ophold sjælland
Wellness ophold sverige
Wellness ophold tilbud
Wellness ophold tyskland
Wellness ophold vejle

 

 

 

Wellness ophold Vejle

 

Den smukke by Vejle er blevet lidt af en wellness-by. Den byder nemlig på masser af muligheder for dig, der er på udkig efter et wellness ophold Vejle. Ud over wellness har Vejle naturligvis andet at byde på: fordi Vejle er en gammel handelsby er der rigtig gode muligheder for shopping, og Vejle byder ligeledes på kulturelle oplevelser på byens mange museer. Med et wellness ophold Vejle kommer du helt sikkert ikke til at kede dig, fordi byen har så meget at byde på, og fordi nogle af landets aller bedste wellnesshoteller ligger her.

 

 

Hotel Vejlefjord

Dette wellnesshotel er nok et af Danmarks mest populære, og det er derfor det oplagte valg til et wellness ophold Vejle. Hotellet emmer af en helt særlig ro, der hjælper dig til at slappe af, når du er i hotellets spa og wellness afdeling. Her siges det, at deres bade og sauna har terapeutiske evner, der vil hjælpe dig til at få din energi og glød tilbage. I de Termiske Bade er der lys, duft og lyd af aflsapning, og det har en helt særlig virkning på kroppen. Fra hotellet er der direkte adgang til Vejle Fjord, som I kan gå lange ture langs.

 

 

Wellness ophold Vejle

Comwell Kellers Park

Den populære kæde af spahoteller, Comwell, har det 5-stjernede hotel Comwell Kellers Park ved Vejlefjord, og det er det perfekte sted for et wellness ophold Vejle. Dette stemningdfuldte hotel har afstresset et hav af danskere, der har besøgt det før dig. Under et spaophold her har du adgang til koldtvandsbassin, relaxsauna, aroma terapi, fodbad, tropical showers og udendørs hottub. Om aftenen vil der være en 2- eller 4-retters menu og om morgenen kan I nyde en lækker morgenbuffet. Under hele jeres wellness ophold Vejle har I fri adgang til AquaSpa og fitnessrum.

Hotel Munkebjerg

Det 4-stjernede Hotel Munkebjerg i Vejle åbnede i 2009 deres Fit & Relax afdeling, som giver dig mulighed for et skønt wellness ophold Vejle. I Fit & Relax afdelingen finder du bl.a. fitness træning, spabad, massage, swimmingpool, dampbad og sauna. Du har også mulighed for at prøve de ekslusive massager som diamant- eller champagne massage. På hotellet kan du spise gourmet mad og du har også mulighed for at spille golf her. Et wellness ophold Vejle på Hotel Munkebjerg giver et hav af muligheder til dig. .

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Få ideer, tilbud og et billig Wellness ophold Vejle